Изберете държава за доставка на пратката

Отстъпки

BOYA BY-M1LV-U

Безжичният микрофон Boya BY-M1LV-U 2.4GHz е невероятно лек, ултракомпактен, лесен за използване безжичен микрофон, който осигурява детайлен, изключителен звук. Приемникът BY-M1LV-U има USB-C изход, което го прави съвместим с Android смартфони,...
Extra gifts
Вземи безплатен подарък, като закупиш този продукт
В наличност 2 бр.
Изпратено на 22.07.2024 ,
2024-07-29
172 лв
194 лв
- 11 %
Микрофон за смартфон BOYA BY-M1LV-U

BOYA BY-M1LV-U

172 лв
194 лв
- 11 %

Код на продукта: BY-M1LV-U | ID: 1104197

BOYA BY-M1LV-U

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Безжичният микрофон Boya BY-M1LV-U 2.4GHz е невероятно лек, ултракомпактен, лесен за използване безжичен микрофон, който осигурява детайлен, изключителен звук.
Приемникът BY-M1LV-U има USB-C изход, което го прави съвместим с Android смартфони, таблети и други устройства с USB-C портове.
Със своя вграден многопосочен микрофон, предавателят с клипс BY-M1LV-TX улавя кристално чист звук от всички посоки. Използвайки революционната двупосочна аудио технология с наблюдение на връщането на ухото, потребителите могат да коригират произношението по всяко време по време на запис и да регулират тона, скоростта и интонацията в реално време.
С контрол на усилването, контрол на силата на звука на слушалките и функция за заглушаване вие ​​напълно контролирате звука си. Пълното зареждане може да осигури 6 часа живот на батерията, така че можете да създавате съдържание, без да се притеснявате за захранването. Системата BOYA BY-M1LV е чудесно решение за стрийминг на живо, създаване на съдържание, мобилна журналистика и др.

Параметри и спецификации

Пригодност

Cъвместимост

Съвместим с


Характеристики

Полярна характеристика

Интерфейс

Приемник


Свойства

Честотен диапазон

Отношение сигнал-към-шум

>70 dB

Честотна лента


Входове и изходи

Изход за слушалки


Акустика

Максимално звуково налягане (SPL)


Опаковка

Съдържание на пакета


Захранване

Tип на батерията

Захранване

USB-C


Аксесоари

Калъф/kуфар вкл.


Препоръчителни аксесоари