DJI Goggles Racing Edition with Protective Sleeve PACK

DJI Goggle, CrystalSky монитор | Код на продукта: DJIG0252-SET | ID: 290798

DJI Goggles Racing Edition with Protective Sleeve PACK

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е необходимо да се занимавате с него по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, отговарят перфектно на продукта.

Продукти като сет

1 x

DJI Goggles Racing Edition - DJIG0252

DJI Goggles Racing Edition - DJIG0252

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

FPV очила. Характеристики: Доставяйте FPV видео с максимална скорост, стабилност и яснота. Модулът за предаване на видео от OcuSync предлага 2,4-канален и 5,8 GHz двуканален цифров видеосигнал с латентност до 50 ms и максимален диапазон на управление до 7 км. 1 Оборудван с множество мощни функции, като 1280 x 960 HD трансмисия , 3 и автоматичен предавателен спектър (FHSS), този модул е ​​съвместим с различни въздухоплавателни средства с множество ротори и фиксирани крила. Разполага с преработен метален матиран черен козир и лента за глава, заедно с подплата, покрита с висококачествена червена кожа. Съвместими със сериите Mavic, Spark, Phantom 4 и Inspire 2, DJI Goggles RE наследяват всички чудесни функции на DJI Goggles, включително пълен контрол на настройките на полета, два екрана с висока резолюция, Head Tracking и др. В допълнение, оптимизираният тампон за лице и лентата за главата предлагат допълнителен комфорт и по-добро блокиране на светлината.

1 x

DJI Protective Sleeve for Goggles - DJIG0250-02

DJI Protective Sleeve for Goggles - DJIG0250-02

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Гумени ръкави. Характеристики: Използвайте ръкавичката DJI Goggles Sleeve за транспортиране или съхраняване на DJI Goggles. Съвместимост: DJI Goggles.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли DJI Goggles Racing Edition with Protective Sleeve PACK ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | DJI Goggles Racing Edition with Protective Sleeve PACK
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете