scooter-1

Открийте предимствата на електрически скутер

Закупуването на е-скутер ви спестява пари в сравнение с използването на автомобил. Има няколко солидни причини, които трябва да опитате. Електрическите скутери носят ползи за вашето здраве, за околната среда, както и за хората около вас. Когато обмисляте техните предимства, бързо ще осъзнаете, че електронните скутери представляват чудесен начин да се движите из града.

Изберете си скутер
1. Спестете пари за пътуване до работа

Никой не иска да харчи пари, когато не е нужно. Знаете колко харчите за гориво, ако живеете в град и пътувате до работа с кола. Тези разходи могат да бъдат сведени до минимум чрез пътуване до е-скутер. Да, ще плащате за електричество, за да презаредите скутера си през нощта, но можете да го презаредите на работното си място, преди да се приберете вкъщи - което ще намали разходите ви наполовина. Най-хубавото е, че електрическите скутери ще ви позволят да избегнете задръстванията и да спестите време.

2. По-евтино от кола

Дневните разходи за електрически скутери са много по-ниски от разходите за гориво за автомобил или мотоциклет. Такъв електрически скутер не е играчка, а висококачествените части не го правят незначителна покупка, но все още е много по-евтин от употребяван автомобил или мотоциклет. Можете да спестите пари само за няколко месеца, когато купувате електрически скутер. Ако сте изразходвали 200 лева на месец за гориво, ще платите електрически скутер само за пет месеца. Освен това след първите пет месеца започвате да спестявате по 200 лева на месец, които иначе бихте платили за бензин.

scooter-2

3. Повече сигурност и по-малко риск от заболявания, отколкото в автобуса

Може би най-често срещаният аргумент срещу закупуването на електрически скутер за спестяване на разходи е, че общественият транспорт също ще ви спести пари. Недостатъкът на обществения транспорт, в допълнение към честата му ненадеждност, е фактът, че никога не се знае как ще завърши пътуването ви. Бихте ли предпочели да пътувате за работа на скутер или да хванете грип в автобуса? Дръжките на вратите, седалките са сред най-вероятните места за пренасяне на вируси и бактерии.

4. Просто я зареждайте на работа

Намирането на време за презареждане на електрически скутер често се цитира като пречка от много купувачи. В действителност това е същото като зареждането на смартфон или лаптоп. Възможността за зареждане от всеки стандартен щепсел е силен аргумент в полза на скутерите. Представете си да работите на бензиностанция и да зареждате бензин всеки ден, без да плащате. Шефът вероятно ще ви уволни веднага след като е разбрал това. Но ако презаредите вашия смартфон или електрически скутер най-вероятно това няма да притесни никого.

5. Чудесен начин да се движите повече

Грешка е да се мисли, че електрическите скутери не изискват никаква физическа активност. Всъщност, вие ще имате много повече движение, отколкото с всяка друга форма на транспорт, с изключение на велосипед. Когато шофирате с електрически скутер, имате много по-близък контакт с околната среда. Краката абсорбират малко сътресения от терена, раменете помагат за стабилизиране на е-скутера, а ядрото и мускулите на гърба се задействат докато стоят. Карането на електрически скутер е по много начини, лесна форма на движение, която естествено подобрява вашето здраве.

Изберете си скутер

6. Намалете до минимум емисиите на въглероден двуокис

Автомобили и мотоциклети използват горива, които разрушават околната среда. Досега малко е направено за премахване на зависимостта на масовия транспорт от горива. Електрическите скутери спомагат за намаляване на потреблението на изкопаеми горива по начин, който може да помогне за намаляване на емисиите. Електрическите скутери не са практично средство за транспорт в селските райони, нито за тези, които пътуват от далеч, но за всички останали те са възможност за борба с глобалното затопляне.

scooter-2

7. Разширете хоризонтите си

Нищо няма такова значително влияние върху опознаването на нови хора, които споделят общ интерес като нова дейност или хоби. Закупуването на електрически скутер не е като закупуването на нов телевизор или компютър - това е промяна в начина на живот. Новите транспортни опции носят уникална гледна точка във всекидневния ви живот. Тази промяна ще ви донесе нови преживявания и ще ви помогне да срещнете нови хора. Разширяването на социалния ви кръг винаги е вълнуващо преживяване, а електрическите скутери са част от него.

8. Запознайте се с града си по нов начин

Един от най-добрите начини да опознаете града е да го разхождате, а не да карате кола или автобус. Гледката от скутера е много по-интимна от тази от кабината на автомобила, ограничена до главните пътища. Използвайте е-скутера, за да откриете своя град и неговия характер. Подарете си изживяване при пътя до работата ви, без да харчите твърде много ценно време.

Електрически скутер ще ви помогне да спестите пари, да ускорите работата си, да намалите отрицателните въздействия върху околната среда и да обогатите живота си по начин, който много хора не осъзнават. В нашия електронен магазин се предлагат висококачествени скутери с голям обхват и голямо разнообразие от аксесоари.

Изберете си скутер
© 2004-2020 Muziker | Открийте предимствата на електрически скутер
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете