Alesis Surge Mesh Kit

Комплект електронни барабани | Код на продукта: AI-SURGEMESHKITXEU | ID: 275479

Намалени комплекти
съдържащи този продукт

Alesis Surge Mesh Kit
Goodwood GW 5A Wood Tip
Soundking DF089
LEWITZ HP710

Alesis Surge Mesh Kit

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Комплектът Surge Mesh Kit е пълен набор от електронни барабани от 8 части, който включва всичко, което барабанистът трябва да играе като професионалист. Той е снабден с 10-инчов процеп с две зони и три 8-инчови подложки с двойна мембрана за отлично усещане и естествен отклик. Три кинемала осигуряват практически неограничен обхват на игралното изражение: кимвал, цимбал с трясък с функция за задушаване и hi-hat. Не само главите на окото осигуряват несравним отговор и възможност за възпроизвеждане, компактният размер означава, че Surge Kit отива там, където по-големите комплекти не могат. Модулът Surge е изпълнен със звуци и изненади. Подсветеният LCD екран прави навигацията лека. Барабаните и цимбалните бутони са подредени така, че да приличат на оформлението на традиционния комплект, затова е лесно да се задават звуци и да се създават набор бързо. Модулът Surge разполага с 40 класически и модерни готови за игра комплекти. Лесно ощипвайте всеки съществуващ комплект или създайте свой собствен с помощта на 385 превъзходен барабан, цимбал и ударни звуци, включени в модула Surge. В модула Surge ще намерите ценни екстри. Вградените учебни функции, шейсетте музикални песни и метрономът на борда ви позволяват да подобрите уменията си. Има дори усъвършенстван секвенсер и рекордер за изпълнение, за да разширите потенциала си за създаване на музика. В допълнение към USB MIDI връзката за използване с компютри и мобилни устройства, Surge модулът предлага и някои стари MIDI In и Out жакове, за да можете да се свържете с любимата си базирана на MIDI барабанна машина, звуков модул или друга аудио техника. Има жак за слушалки за частна практика, плюс стерео аутове, за да се свържете към система за PA, усилвател или конзола за запис. Входът за стерео аудио ви позволява да задръствате любимите си песни на вашия CD или MP3 плейър.

Купете Alesis Surge Mesh Kit като сет.

SET с аксесоари. Ще се нуждаете от аксесоари и консумативи рано или късно. Купете ги сега и спестете малко пари и време. Няма да се налага да се занимавате с това по-късно. Освен това можете да сте сигурни, че аксесоарите в комплекта ще се подходящи за инструмента ви.

Общ резултат, базиран на 2 потребителски мнения:

5

Притежавате ли Alesis Surge Mesh Kit ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Tibor V.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
22.04.2019

Klassz.

Viktor B.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
24.01.2019

Ez egy nagyon szuper elektromos dob! Egyszerűen össze lehet szerelni, az ütőfelület tekintetében nagyon sok beállítási lehetősége van rengeteg hangzást építettek bele, de számítógéppel összekötve még annál is több lehet. Bővíthető 1 tam és 1 cintányérral, ha elkopik a hálóbőr azt könnyen lehet cserélni akár más gyártóéval is. Kezdő és haladó dobosoknak is ajánlom, sőt még koncertezni is tökéletes, ha erre van szükség. Én fülhallgatóval vagy egy Peavey erősítővel használom.

Безплатна доставка от 389,00 лв
Гаранция за цените
Подмяна на продукта
Нашият сервиз
Професионален съпорт
© 2004-2019 Muziker | Alesis Surge Mesh Kit