Arturia Minibrute 2 Travel SET

Синтезатори | Код на продукта: MINIBRUTE-2-SET | ID: 312893

Arturia Minibrute 2 Travel SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - КОМПЛЕКТ на различни парчета за намалена цена. Рано или късно ще се нуждаете от повече от тях. Ако решите да ги закупите сега, ще спестите пари и време, а освен това няма нужда да се занимавате с това по-късно.

Параметри и спецификации

Брой клавиши

25

Тип ключове

Touch Sensitive with Aftertouch

Полифония

1

Входове

CV, MIDI IN

Изходи

1x Jack 6,3mm TRS, 1x Headpone Jack 6,3mm TRS

Секвенсър

да

USB MIDI

да

USB to Device

не

Възможност за работа на батерии

не

USB to Host

да

Размер на клавиатурата

Standard

Включен захранващ aдаптер

да

Страна на произход

Китай

Продукти като сет

1 x

Arturia Minibrute 2

Arturia Minibrute 2

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

MiniBrute 2 е еволюирал от легендарния моносин, който революционизира аналоговата сцена със смесимите си вълни, Steiner-Parker филтър и Brute Factor. Сега с полумодулна архитектура можете да съедините своя геном и да разширите своята сурова мощност в света на модула на Eurorack. Роден от рода на предшественика си, MiniBrute 2 е адаптивен, динамичен синтез с полумодулна архитектура и огромна свързаност. Това е синтеза на еволюцията. От най-ранните електронни инструменти, синтезаторите разшириха и подобриха възможностите, с които разполагат музикантите. Решихме не само да приложим тази мантра към звука на нашия нов инструмент, но и към самия синтезатор. MiniBrute 2 се ражда! Синтезатор, който ще звучи огромен и все пак ще бъде компактен, самостоятелен и гъвкав. Инструмент, който ще бъде всеобхватен и развиващ се. MiniBrute 2 свива конвенциите настрана, по отношение на звука, характеристиките и предразсъдъците на това, което трябва да бъде синтеза. MiniBrute 2 няма какво да крие. Разгледайте предния панел, се запознайте. Ще забележите сегашните емблематични груби осцилатори, киселия филтър на Щайнер-Паркър и копчето Brute Factor, предизвикано от хаос, което се е превърнало в подписан елемент Arturia synth за много фенове. Ако погледнете малко повече, освен обичайните модулационни източници и контроли, ще забележите някои вълнуващи, неочаквани функции: второ VCO; втори LFO; нови възможности за VCO и филтърна честотна модулация; модификационни дестинации, свързани с модификатора; чисто нов, зареден AD плик. Веднъж опитомен, този малък звяр ще разкрие пълната гама от неговите вокализации, включително бушуващи води и пиърсинг последователности, както и гладки подложки и тънки баси. Благодарение на огромния си слот за кръпка CV / Gate, вие ще можете да преоткривате и преструктурирате вашия MiniBrute 2 по всяко време. Синтезът е полумодулен, дори и без свързаните с него проводници и всяка от неговите функции вече е хитро, вдъхновен. Ако искате да започнете да дисектирате звука и да експериментирате, ще намерите директен 100% безопасен достъп до генетичния код на MiniBrute 2 вдясно от предния панел. Модулирането на метализатора се равнява на аудиопулс? Да имате плик AD, който засяга собствения му гниене, за да го направи по-отчетлив? Повлияване на сумата на VCO1 FM с LFO? Получавате идеята. Възможностите са практически неограничени и още повече, ако имате CV / Gate-подобрени съоръжения и Eurorack модули, за да приветствате пакета.

1 x

Arturia RackBrute 6U

Arturia RackBrute 6U

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

RackBrute 6U е всичко включено в Eurorack, гарантиращо пълната сигурност на модулите и максимална практичност във всички условия на използване. Многофункционалната конфигурация и включеното надеждно захранване го правят истинското специализирано решение. RackBrute 6U ви осигурява 176 к.с., за да съхранявате и защитете вашата завидна колекция от Eurorack модули в едно вечно, но леко алуминиево шаси, заградено от два дървени панела. След като сте заключени и заредени, вашата модулна настройка ще изглежда и ще се почувства като монолит, но по-гъвкава от всякога благодарение на системата за закрепване на линка и сдвоената дръжка. Когато сте в движение, това ще направи транспортирането на модулното оборудване на разходка в парка. Когато сте на позиция, тя ще ви позволи да организирате команден център по начина, по който го искате. Модулите не живеят само на любовта, а RackBrute 6U поддържа всичко живо със своята + 12V / -12V / + 5V захранване. Когато трябва да държите позицията си в продължение на часове, е по-добре да сте добре подготвени и да имате ясна представа за околностите. Поради тази причина разработихме системата Link, удобна и лесна за използване система за закрепване, която ви позволява да ориентирате специалната дръжка, така че да дадете на модула си най-тактически изгодната позиция. Независимо дали е предразположен, приклекнал или е изправен пред внимание, RackBrute 6U винаги ще бъде нащрек, готов за поръчка. Войските не са нищо, ако не се хранят правилно. Няма проблем, RackBrute 6U не е само кутия. Тя включва страхотно + 12V / -12V / + 5V захранване, осигуряващо вашата огнева мощност до 1600mA. Това е съчетано с военна мощност железопътен с 32 налични слотове, включително усъвършенствана технология за филтриране на шума, която гарантира оптимални условия.

1 x

Arturia Rackbrute Travel Bag

Arturia Rackbrute Travel Bag

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Транспортна чанта. Характеристики: Проектиран за синтезатори RackBrute и MiniBrute 2. Висококачествена подплатена чанта. Външно отделение за адаптери и малки контролери. Твърдо облечена презрамка. Позволява достъп на RackBrute Handle. Размери: 55,9 x 27,9 x 35,6 cm. Тегло: 2.27 кг.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Arturia Minibrute 2 Travel SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Arturia Minibrute 2 Travel SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете