Arturia Minibrute 2S Travel SET

Синтезатори | Код на продукта: MINIBRUTE-2S-SET | ID: 312894

Arturia Minibrute 2S Travel SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - КОМПЛЕКТ на различни парчета за намалена цена. Рано или късно ще се нуждаете от повече от тях. Ако решите да ги закупите сега, ще спестите пари и време, а освен това няма нужда да се занимавате с това по-късно.

Параметри и спецификации

Брой клавиши

25

Тип ключове

Touch Sensitive with Aftertouch

Полифония

1

Входове

CV, MIDI IN

Изходи

1x Jack 6,3mm TRS, 1x Headpone Jack 6,3mm TRS

Секвенсър

да

USB MIDI

да

USB to Device

не

Възможност за работа на батерии

не

USB to Host

да

Размер на клавиатурата

Standard

Включен захранващ aдаптер

да

Страна на произход

Китай

Продукти като сет

1 x

Arturia Minibrute 2S

Arturia Minibrute 2S

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Синтезът, който стартира достъпната аналогова революция, се пресъздава като пристрастяваща, вдъхновяваща стъпка-последователна synth с огромни модулни възможности. Вълнуваща еволюция в историята на MiniBrute, MiniBrute 2S остава вярна на суровата сила, оформяща звука на иконичния оригинал, като същевременно добавя нови вълнуващи възможности и възможности. Комбинирайки най-добрите елементи на аналогов синтезатор с интуитивен стъпков секвенсер и вълнуваща полумодулна архитектура, MiniBrute 2S е създаден да вдъхнови. Неговите параметри са ясно очертани и създават звук, който е пълен с личност и отношение. Неговият многофункционален, трислоен, 64-стъпен секвенсер предлага вълнуващи нови начини за създаване на музика, но отнема болката от програмирането на шаблони. Сериозният самостоятелен синтезатор, MiniBrute 2S, също може да бъде увеличен с помощта на разширената си пачбай и да се превърне в център на вашата модулна система. Закачете го в RackBrute и задръжте цялата си колекция в стилна, здрава екосистема на Eurorack. Красиво премислен последователен аналогов синтез, основна връзка с модулния свят и инструмент, който ще расте заедно с вас. MiniBrute 2S ще ви помогне да създавате звуци, които никой не е чувал преди. Мощен самостоятелен синтезатор, MiniBrute 2S Ви дава практичен контрол, който ви позволява да създавате уникални звуци, които ще ви отведат от тълпата. Няма нищо съвсем като тръпката от слушане на звука ви оживява в ръцете ви; пеене като ви ощипвам вашите VCO waveforms; ръмжайки, докато карате вашето LFO; и крещи, докато бутате филтъра на Щайнер-Паркър. Чрез органично програмиране с почти безкрайни възможности, MiniBrute 2S отваря вълнуваща вселена на звука, която можете да изследвате. Повече от сумата от нейните части, MiniBrute 2S взима всичко, което знаете за синтезаторите, и го превръща в главата надолу, което ви позволява да пренаписвате правилата. Предлагайки пълна модулационна матрица с десетки източници и дестинации на ваше разположение, можете да започнете да пренасочвате сигналните си пътеки, за да създадете наистина вълнуващи звуци, които никога преди не са били чути.

1 x

Arturia RackBrute 6U

Arturia RackBrute 6U

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

RackBrute 6U е всичко включено в Eurorack, гарантиращо пълната сигурност на модулите и максимална практичност във всички условия на използване. Многофункционалната конфигурация и включеното надеждно захранване го правят истинското специализирано решение. RackBrute 6U ви осигурява 176 к.с., за да съхранявате и защитете вашата завидна колекция от Eurorack модули в едно вечно, но леко алуминиево шаси, заградено от два дървени панела. След като сте заключени и заредени, вашата модулна настройка ще изглежда и ще се почувства като монолит, но по-гъвкава от всякога благодарение на системата за закрепване на линка и сдвоената дръжка. Когато сте в движение, това ще направи транспортирането на модулното оборудване на разходка в парка. Когато сте на позиция, тя ще ви позволи да организирате команден център по начина, по който го искате. Модулите не живеят само на любовта, а RackBrute 6U поддържа всичко живо със своята + 12V / -12V / + 5V захранване. Когато трябва да държите позицията си в продължение на часове, е по-добре да сте добре подготвени и да имате ясна представа за околностите. Поради тази причина разработихме системата Link, удобна и лесна за използване система за закрепване, която ви позволява да ориентирате специалната дръжка, така че да дадете на модула си най-тактически изгодната позиция. Независимо дали е предразположен, приклекнал или е изправен пред внимание, RackBrute 6U винаги ще бъде нащрек, готов за поръчка. Войските не са нищо, ако не се хранят правилно. Няма проблем, RackBrute 6U не е само кутия. Тя включва страхотно + 12V / -12V / + 5V захранване, осигуряващо вашата огнева мощност до 1600mA. Това е съчетано с военна мощност железопътен с 32 налични слотове, включително усъвършенствана технология за филтриране на шума, която гарантира оптимални условия.

1 x

Arturia Rackbrute Travel Bag

Arturia Rackbrute Travel Bag

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Транспортна чанта. Характеристики: Проектиран за синтезатори RackBrute и MiniBrute 2. Висококачествена подплатена чанта. Външно отделение за адаптери и малки контролери. Твърдо облечена презрамка. Позволява достъп на RackBrute Handle. Размери: 55,9 x 27,9 x 35,6 cm. Тегло: 2.27 кг.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Arturia Minibrute 2S Travel SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Arturia Minibrute 2S Travel SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете