Behringer ULM300USB

Безжични преносими микрофони | Код на продукта: ULM300USB | ID: 238483

Behringer ULM300USB

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Високопроизводителна цифрова безжична система с 2,4 GHz, с микрофон за ръце и USB приемник с двоен режим. Още веднъж прекъснахме бариерата за достъпност - с новата ни ULTRALINK ULM300USB безжична микрофонна система. Сега сте свободни да работите в стаята за сърдечно съдържание, без да имате караница и ограничение на кабелите под краката. Най-висококачественият звук се осигурява от динамичния ръчен микрофон благодарение на вградения трансмитер, който работи в безжичния 2.4 GHz обхват. Специализираният ULM приемник не само се свързва към USB порта на компютъра / компютъра ви за директно записване в любимото ви DAW приложение, но и работи с широка гама BEHRINGER "безжични" миксери и захранвани тонколони - за максимална гъвкавост. Най-модерният предавател и приемник работят в честотната лента от 2,4 GHz, което е далеч от пътя на телевизионните станции и кулите на мобилните телефони - двама от основните виновници, които пораждат поражения в безжичната зона. И тъй като е цифрово криптиран, сигналът ви се предава в цялото му девствено, висококачествено качество, без случайните артефакти, които често осакатяват други безжични системи. Смяната на батериите в безжичните микрофони може да се скъси много бързо - и да ги умрете в средата на вашия комплект, може да бъде истинско шоуто! Ето защо ние отделихме допълнително време за разработването на ULM300USB, за да гарантираме, че живота на батерията е удължен колкото е възможно повече. Получавате честен 24 часа време за изпълнение от чифт AA алкални батерии, които се предлагат навсякъде на планетата. Искахме уредът ULM300USB да бъде изключително лесен за използване, така че всеки микрофон е лесен за разбиране и работи с бутони за сила на звука точно върху тялото на микрофона. И случайно да се впуснете в "Обратната зона", включихме удобна функция за заглушаване на паник, която се задейства, когато натиснете и задържите бутона за намаляване на силата на звука. Работейки в честотната лента от 2,4 GHz, вашата безжична микрофонна система ULM300USB може да се използва по целия свят без специални изисквания за лицензиране.

Параметри и спецификации

Включен адаптер

да

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Behringer ULM300USB ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Behringer ULM300USB
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете