Изберете държава за доставка на пратката

Gator Frameworks Elite main Desk Студио-мебели Gray

Gator Frameworks Elite Furniture Series Main Desk е ергономична работна станция за подкасти, излъчвания, създаване на съдържание, игри, стрийминг и домашни записи. Той разполага с дизайн на платформа на две нива с дебелина 1”/25 мм, която пасва на...
Само по поръчка
Ще уточним времето за доставка след направена поръчка при доставчика.
Въз основа на поръчката ще се постараем да получим продукта колкото най-рано и ще се свържем с теб за да те информираме за датата на доставка.
Студио-мебели Gator Frameworks Elite main Desk Студио-мебели Gray

Gator Frameworks Elite main Desk Студио-мебели Gray

958 лв

Код на продукта: 10011498 | ID: 1104347

Gator Frameworks Elite main Desk Студио-мебели Gray

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Gator Frameworks Elite Furniture Series Main Desk е ергономична работна станция за подкасти, излъчвания, създаване на съдържание, игри, стрийминг и домашни записи. Той разполага с дизайн на платформа на две нива с дебелина 1”/25 мм, която пасва на малки студийни монитори, MIDI контролна повърхност, миксер и подобно аудио оборудване. Той включва адаптивни разделители за превключване между двойни (8U) или единични (4U) конфигурации на стелажи.
Серията мебели Gator Frameworks Elite се отличава със съвременен дизайн с превъзходно качество във всеки детайл. Целта е да предоставим най-добрите характеристики, стил и качество с естетика, която да пасва на всеки декор на дома или студиото.
Иновативни дизайнерски елементи като управление на кабелите под бюрото и вътре в краката ще поддържат студиото ви чисто. Издърпващите се тави ви осигуряват допълнително пространство там, където имате най-голяма нужда. Други професионални функции включват много място за багажник за вашето оборудване, както и повдигнат рафт, който поддържа мониторите ви на оптимална височина за слушане и гледане.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип


Характеристики

Регулируема височина

не


Свойства

Цвят според производителя

Gray

Цвят


Размери и тегло

Широчина (cm)

119,8

Bисочина (cm)

101,6

Дълбочина (cm)

76,2

Tегло

51 kg