Korg B2-BK SET

Стейдж пиана | Код на продукта: B2-BK-SET | ID: 324126

1 000 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
713 точки
Изпратена на 06.04.2020

Ще доставим 14.04.2020

Korg B2-BK SET

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ОСНОВНАТА СНИМКА НА НАСТРОЙКАТА Е ИЛЮСТРАТИВНА! - SET с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще ви трябват аксесоари и разходни материални. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е необходимо да се занимавате с това по-късно, освен това имате увереността, че аксесоарите, включени в конкретния SET, отговарят напълно на инструмента.

Продукти като сет

1 x

Korg B2-BK

Korg B2-BK

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Цифровото пиано от KORG се фокусира върху достъпността и лекотата на използване. Перфектен като първо пиано за нов играч, обръщаме специално внимание на опита да свирим на истинско пиано. B2 е пълен с внимателно подбрани звуци, започвайки с легендарни рояли от цял свят. Софтуерът и разнообразните конектори са стандартни за едно наистина модерно пиано изживяване.

B2 е в клавиатурен формат и може да бъде поставен на щанд, B2SP има лесно сглобена стойка и три педала, а B2 има лека клавиатура с 88 ноти. Тази гама от три модела дава възможност на потребителите да изберат идеалното пиано за своите нужди. B2 е пиано за всеки, от начинаещи до опитни играчи, които търсят нещо удобно за трениране.

1 x

Superlux HD681 EVO BK

Superlux HD681 EVO BK

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Динамични студийни слушалки с полуотворена конструкция, които комбинират висококачествено звуково изпълнение с модерен дизайн. Те са оборудвани с неодимови железни драйвери с диаметър 50 мм, с възможност за сваляне от 1 м и 3 м право едностранно кабелно и 3,5 мм стерео позлатени конектори. Подложките за уши са изработени от гладка изкуствена кожа и осигуряват голям комфорт дори при продължителна употреба. Слушалките работят с честотна характеристика от 10-30000 Hz, номинален импеданс от 32 Ohm и чувствителност от 98 dB SPL. Предлага се чанта за слушалки и един чифт допълнителни чанти за велур. Тегло (без кабел): 276 g, черен цвят.

1 x

Korg STB1 Black

Korg STB1 Black

Стойка за дигитално пиано B1. Стойката позволява да се позиционира пианото като стандартно пиано. Произведено в черни цветове. Размери: 1310 x 315 х 653 мм, тегло: 8,4 кг

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Korg B2-BK SET ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Korg B2-BK SET
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете