Korg KAOSSILATOR PRO PLUS

Звукови модули и семплери | Код на продукта: KAOSSILATOR-PRO+ | ID: 210354

Korg KAOSSILATOR PRO PLUS

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Компактен динамичен фреймов рекордер от серия Kaossilator, който позволява на потребителя да изпълнява и създава многопластова музика във всеки стил само с едно докосване на пръста: просто докосване на тъчпада позволява да се играят бележки и да се манипулира звука в реално време. Това е подобрена версия на KAOSILLATOR PRO, с допълнителни звукови програми и барабани. Той предлага общо 250 звукови програми (включително барабани и 62 нови програми), обхващащи широк спектър от стилове, 35 скали и функция за запис на линия, която позволява интуитивно представяне и запис, както и 4 банки за непрекъснато подреждане. Синтезаторът предлага многобройни функции за неограничени възможности за изпълнение: Настройки за мащабиране / ключ за лесна работа без грешка, Забележка Функция за обхват за определяне на хоризонталния диапазон на терена на тъчпада или функцията Gate Arpeggiator за лесно управление на фразите с плъзгача. Също така е оборудван с LED панели, които осигуряват отлична видимост дори на тъмно. Синтезаторът е изключително разширяем - осигурява USB и MIDI връзка, което позволява използването му като мощен MIDI контролер, входове за линии и микрофони, изходи за линия и слушалки. Записаните данни за линия (24-битово / 48 kHz качество) могат да се съхраняват във формат WAV на SD / SDHC карта. Захранва се от DC 9V адаптер (включен в комплекта). Защитен лист за touch pad е включен. Размери: 210 х 226 х 49 мм. Тегло: 1.3 кг.

Параметри и спецификации

Входове

RCA IN Jack 3,5mm TRS, Mic Unbalanced Jack 6,3mm TS

Изходи

1x Headphone Jack 6,3mm TRS, RCA OUT Jack 3,5mm TRS

USB to Host

да

Съдържание на пакета

Adapter, Protective Cover

Tегло

1,3 kg

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Korg KAOSSILATOR PRO PLUS ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Korg KAOSSILATOR PRO PLUS
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете