Line6 Variax Onyx Translucent Black

Modeling,MIDI и USB kитари | Код на продукта: VARIAX-ONYX | ID: 266610

Line6 Variax Onyx Translucent Black

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Новата китара Variax Limited Edition Onyx предлага на китаристите възможността да притежават инструмент с ограничен режим на действие, който не само визуално удря, но и предлага широк спектър от тонове и алтернативни настройки чрез Variax HD моделиране. Всяка китара се отличава с полупрозрачно черно покритие върху фурнир с фурнир с флейти, с подходящ връх на главата, с отличителни знаци с ограничено издание и номерирана пластинка. Variax HD Modeling ви позволява да избирате от колекция от легендарни електрически и акустични китари от 6 и 12 низ, както и от екзотични инструменти като резонатор, банджо и ситар - всичко това с реалистичен звук и усещане. Дори можете да получите достъп до алтернативни настройки като Open G, DADGAD и Drop D - както и вашите собствени персонализирани настройки - с навигация на бутон. Приложението Variax Workbench HD ви дава пълен контрол над всеки елемент от Вашия Variax тон, който ви позволява да съберете китарата на вашите мечти. Смесвайте и подхождайте на широка гама от модели на каросерии и пикапи, за да създадете свой собствен уникален инструмент. Variax Workbench HD ви отвежда далеч отвъд това, което е възможно във физическата област, което ви позволява да изградите практически всяка китара, която можете да си представите. Построен от забележителните занаятчии в Yamaha, китарата Variax Limited Edition Onyx е висококачествена, солидна китара. Лекото тяло от типа S-тип, издълженото кленово гърло с макасарски абанос, както и собственият тримолонен мост осигуряват пълен комфорт и възможност за игра, докато пикапите служат на звукови богати тонове. Добавете в нашето Variax HD моделиране и резултатът е наистина вдъхновяващ инструмент. Не е нужно да отделяте повече време и пари за надграждане на китарата си - Variax Limited Edition Onyx китарата идва с висококачествени компоненти, които я отличават от другите китари в своя клас. Например, смазаната гайка Graph Tech ви помага да останете в мелодия, дори когато агресивно огъвате струни. Искате ли да си починете от моделирането на китара и да посетите старото училище за известно време? В китарата Onyx с ограничено издание Variax се предлагат три пикапи Alnico V с единична бобина, които улавят всеки нюанс на вашата игра с девствена точност. Цвят: прозрачен черен

Параметри и спецификации

Предпочитана ръка

Дясна ръка

Брой струни

Cтомана, 6x

Цвят

Черeн

Цвят на производителя

Translucent Black

Шия

Kлен

Гриф

Ebony

Страна на произход

Индонезия

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Line6 Variax Onyx Translucent Black ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Line6 Variax Onyx Translucent Black
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете