M-Audio M-TRACK QUAD

USB аудио интерфейси | Код на продукта: M-TRACK-QUAD | ID: 210557

M-Audio M-TRACK QUAD

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Четири канален 24-битов / 96 kHz аудио / MIDI USB интерфейс от серията M-Track с четири гъвкави входа, които осигуряват най-добри резултати при всеки тип аудио източник. Всеки от тях предлага XLR вход и балансиран 1/4 "вход. XLR входът е проектиран да работи с микрофони или други източници на Lo-Z. Превключвателят за фантомно захранване осигурява 48V към XLR входовете за използване с професионални кондензаторни микрофони. Входът 1/4 "може да бъде настроен да приема сигнал на ниво линия или да се включи, за да може електрическа китара или бас да бъдат включени директно в интерфейса. Индикаторите за индивидуална печалба осигуряват правилното ниво на вход. Всеки входен канал е снабден с вграден жак, професионално допълнение, което често не се намира в този клас интерфейс. Входният жак позволява ефектите от студийно качество да се използват с всеки входен източник по време на запис. Интерфейсът предлага свръх ниско латентно наблюдение на входния сигнал - или през високоговорителите, или през слушалки. Копчето за избор на монитор настройва баланса между директните входове и възпроизвеждането от компютърен софтуер. В допълнение, входните сигнали могат да бъдат наблюдавани стерео или моно, използвайки удобния стерео / монопревключвател. Това улеснява записването на нови части или добавянето на части към съществуващ композит. Изходът за слушалки предлага свой собствен контрол на нивото. В допълнение към двата аудио канала, интерфейсът също така поддържа 16 канала за MIDI данни и информация за синхронизиране. MIDI In и MIDI изходните жакове са съвместими с всички MIDI устройства. Устройството също така използва един USB кабел за създаване на двупосочна аудио и MIDI връзка с компютъра. Най-доброто от всичко, то също служи като захранващ USB хъб. Свържете USB клавиатурата, контролера и другите USB устройства директно към интерфейса за удобна връзка с един кабелен компютър. Включено е захранване. Размери: 333 х 89 х 156 мм.

Параметри и спецификации

Аналогови входове

4

Брой на аналоговите изходи

4

Фантомно захранване

да

MIDI интерфейс

да

S/PDIF

не

Вход за микрофон

4

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли M-Audio M-TRACK QUAD ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | M-Audio M-TRACK QUAD
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете