Yamaha CLP-675 WA Set

Дигитални пиана | Код на продукта: CLP675-WA-SET | ID: 243424

Yamaha CLP-675 WA Set

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Тип пиано

Цвят според производителя

White Ash

Технология на клавиатурата

Тип ключове

Брой вградени звуци

36

Arranger

Съпровод

Полифония

256

Система за обучение

Покритие (финиш)

Вграден говорител

Говорители

Екран

USB

Брой клавиши

88

Размер на клавиатурата

Функция на запис

метроном

Динамична клавиатура

USB to Device

USB to Host

Bluetooth

Съдържание на пакета

Мощност (Watt)

210

Изход за слушалки

2

Входове

Брой песни

Предлагана конфигурация

Height (cm)

96,7

Width (cm)

146,1

Depth (cm)

46,5

Weight Netto (kg)

69

Tегло

Повърхност на клавиатурата

USB MIDI

Мощност

Носител за съхранение

USB

Power-Amp Built-In

Bench Included

Включен захранващ aдаптер

да

Страна на произход

Индонезия

Продукти като сет

1 x

Yamaha CLP-675 WA

Yamaha CLP-675 WA

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Следващото поколение клавиатура GrandTouch и фино настроените 3-лентови високоговорители ви докосват и усещат истинско пиано. С два световно известни пиана за концерти, на разположение с натискането на един бутон, серията CLP ви позволява да изберете перфектния тон на пиано за музика, която искате да свирите. Предлагайки много повече от просто пробния звук, серията CLP-600 възпроизвежда концерта на Yamaha CFX и легендарния Bӧsendorfer Imperial в подробни детайли. Флагманът на 9-годишното концертно клуб Yamaha, CFX, предлага блестящи върхове и мощен резонансен бас със звук, който се простира до най-отдалечената концертна зала. CFX е изигран от победителя в престижния Международен конкурс "Шопен" през 2010 г. и оттогава се е утвърдил като един от най-големите концертни грандове на съвременното време. Клавиатурите Grand Piano се характеризират с леко усещане, когато се играе леко, и по-тежко усещане, когато се играе с повече сила. И обратното, една не-грандиозна пиано клавиатура има еднаква съпротива, независимо дали играчът използва нежно или тежко докосване. Това традиционно е една от най-значителните разлики между докосването на пиано и цифровото пиано. Въпреки това, при разработването на действие на клавиатурата GrandTouch, Yamaha се стреми да възпроизведе истинската съпротива, която е уникална за грандиозния пиано, с по-голяма вярност. Резултатът е инструмент с по-отзивчив допир, който предлага по-голям динамичен диапазон от всякога. Завършете: бяла пепел.

1 x

Superlux HD-681 RD

Superlux HD-681 RD

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Полу-отворени професионални слушалки. Неодимов магнит, Чувствителност: 98 dB (SPL / mW), Честотен обхват: 10 до 30 000 Hz, Номинален импеданс: 32 Ohms

1 x

Bespeco SG101 White

Bespeco SG101 White

Луксозно тапицирана табуретка за пиано от букова дървесина с разглобяеми крака. С помощта на въртящия се механизъм височината на седалката може да се променя от 46-59 см. Седалката е подвижна. Размери на седалката 32 х 58 см. Тегло 7.2 кг . Максимум : 100 кг.Цвят на дървените части – бял, тапицерия - бяла.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Yamaha CLP-675 WA Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Yamaha CLP-675 WA Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете