Yamaha P-125B

Стейдж пиана | Код на продукта: P-125B | ID: 270028

Намалени комплекти
съдържащи този продукт

Yamaha P-125B
Yamaha L-125B
Yamaha LP-1B

Yamaha P-125B

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Yamaha P-125 е компактно цифрово пиано, което съчетава невероятно изпълнение с пиано и удобен минималистичен дизайн. Лесно преносим и изключително достъпен, този инструмент ви позволява да изпитате радостта от свиренето на пиано според вашите условия. Въз основа на големия успех на своя предшественик, P-125 идва с още повече функции, за да ви помогне да растат с вашата музика. Произвежда динамичен, висококачествен звук и естествен допир на пиано, очакван от пианото на Yamaha, като същевременно поддържа тънък и тънък отпечатък. Скромният дизайн на P-125 е създаден с оглед на достъпността на потребителите. С цел да бъде възможно най-удобен и достъпен, всеки елемент на P-125 е проектиран да помогне на играча да се съсредоточи върху играта си. Минималното отразяване на светлината на непрекъснатата повърхност и подреденият дизайн на високоговорителите работят, за да постигнат колективно красив и елегантен завършек. Уникалният Pure CF Sound Engine на Yamaha е резултат от над един век акустично майсторство на пиано, съчетано с най-съвременни технологии и експертиза. Yamaha е лидер в производството на цифрова пиано технология и можете да го чуете в звука на цифровите пиана, които използват двигателя Pure CF. P-125 включва звука на известния концерт на Yamaha CFIIIS 9 'grand piano и е вярно възпроизведен, което позволява невероятна динамика и изразителност, правейки Pure CF оборудвани с цифрови пиана, достойни за името на Yamaha. Клавишната клавиатура с клавишни клавиши (GHS) с 88 клавиша осигурява по-тежко докосване в долната част и по-леко докосване в горната част и е подобно на акустичното пиано. Подобрената двупосочна система за високоговорители произвежда експанзивен пиано звук както в посока нагоре, така и надолу. Това позволява на играча да се наслаждава на богато звуково поле, сякаш се намирате пред акустично пиано. Новата функция "EQ" на масата позволява на играча да поддържа оптимална акустика, така че дори да играете на твърда, равна повърхност, можете да получите възможно най-добрия звук. Завършете: Черно.

Параметри и спецификации

Брой клавиши

88

Тип ключове

Технология на клавиатурата

Брой вградени звуци

24

Полифония

192

Входове

Мощност (Watt)

14

Мощност

Съпровод

Цвят

Покритие (финиш)

Цвят според производителя

Black

Повърхност на клавиатурата

USB MIDI

USB to Device

USB to Host

Съдържание на пакета

Включен захранващ aдаптер

да

Tегло

Страна на произход

Китай

Купете Yamaha P-125B като сет.

SET с аксесоари. Ще се нуждаете от аксесоари и консумативи рано или късно. Купете ги сега и спестете малко пари и време. Няма да се налага да се занимавате с това по-късно. Освен това можете да сте сигурни, че аксесоарите в комплекта ще се подходящи за инструмента ви.

Общ резултат, базиран на 2 потребителски мнения:

5

Притежавате ли Yamaha P-125B ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Daniel Z.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
30.11.2019

Skvelé klávesy, Poměr cena výkon pro mě nemá konkurenci. Dlouho jsem vybíral a vsadil jsem na kvalitu. Měl jsem starší model se kterým jsem byl spokojený, kromě hlasitosti výstupu (do sluchátek nebo reproduktorů). Tento model problém vyřešil a výstup je dostatečně silný. Jinak oceňuji autentický zvuk piana a citlivost kláves.

Róbert K.

Качество на производство

Характеристики / Настройки

Съотношение цена / Качество

Цялостно впечатление

Дата
01.07.2019
© 2004-2020 Muziker | Yamaha P-125B
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете