Boss OD-200 Hybrid Drive

Дисторшъни/Стимулатори/ Fuzzes / Boosters | Код на продукта: OD-200 EXP | ID: 313677

470 лв

В наличност за онлайн магазина 3 парчета
Безплатна доставка
406 точки
изпращаме ДНЕС

Ще доставим 03.06.2020

Boss OD-200 Hybrid Drive

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Модел OD-200 Хибридно задвижване дава възможност за овърдрайв и изкривяване на звука, което създава чувствителност, както и спонтанното усещане за иновативна технология на BOSS. Върнете се в педала на вратата, за да го използвате. Ако е необходимо 12 режима на работа, хибридните аналогови / цифрови устройства, изведени на екрана, могат да увеличат скоростта на преглеждане и след това. Най-новата и по-голяма честота на пренос на данни, е идеална за премахване на скоростта на връзката.
С серията 200, BOSS представя ново поколение педали, които съчетават усъвършенстван звук и гъвкавост в рационален размер, който спестява място на дъската. Grab-and-go контролите и многофункционалните превключватели правят работата лесна и интуитивна, а вградените памети ви позволяват да съхранявате множество настройки за незабавно извикване. Всички педали от серия 200 имат превъзходно качество на звука с 32-битова AD / DA, 32-битова вътрешна обработка и 96 kHz честота на дискретизация, както и подкрепа за допълнителен контрол чрез външни комутатори, педал за изразяване или MIDI.
Хибридното задвижване OD-200 осигурява звук от следващо ниво, усещане и гъвкавост, за да преувеличава и изкривява, съчетавайки десетилетия опит на BOSS с иновативни технологии. Този педал на мечтите е способен да създаде всеки звук, който можете да си представите, предлагайки 12 уникални режима, хибридна аналогово-цифрова схема, трилентов EQ, и мощни преди и след усилване за ултра-детайлно оформяне на усилването. На борда има дори и усъвършенствана схема за порта, идеална както за премахване на шума, така и за добавяне на плътност и агресивност към високите нива на усилване.

Параметри и спецификации

MIDI интерфейс

Страна на произход

Малайзия

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Boss OD-200 Hybrid Drive ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Boss OD-200 Hybrid Drive
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете