EarthQuaker Devices Bows

Дисторшъни/Стимулатори/ Fuzzes / Boosters | Код на продукта: EQD-BOWS | ID: 233950

EarthQuaker Devices Bows

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Педал за изкривяване на китара. The Bows е германиев предусилвател, проектиран около рядък транзистор от черно стъкло NOS OC139. За да бъдеш малък човек, лъковете носят много шапки. Веднага от кутията има няколко способности за оформяне на тона, разпределени между два режима: Full и Treble. Пълният режим е топъл с много тяло и нисък край. Режимът с високи честоти е резонанс, усилвател с високи честоти, с тон "наклонен wah", който може да управлява всеки усилвател на тръби в хармонично богата територия на изкривяване. Всеки режим има малко песъчинки, за да започнете с, но като преминете 12 часа на всяка от настройките си тънкостите са акцентирани. Гласът, подобен на гласна, от страната на "Требъл" ще бъде по-разпространен, когато донесете Нивото нагоре. Ако направите същото при пълен режим, ще получите хубав тон с пълна тяга, който запазва яснота. Поставете педала на предния капак и е друга история. Пълният режим превръща сигнала за мръсотия в разкъсана стена на звуков хаос, докато режимът с високи честоти се превръща в най-добрия тон на заснемане. Всеки един лъч е построен по едно и също време от човешки боб в истински жизнен цикъл в температурния балон на Акрон, Охайо. 9V DC адаптер не е включен. Размери: 5,6 x 6,1 x 12,2 cm. Тегло: 253g.

Параметри и спецификации

Tип

Boost

Страна на произход

USA

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли EarthQuaker Devices Bows ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | EarthQuaker Devices Bows
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете