JHS Pedals Honey Comb Tremolo

Тремоло/Вибрато | Код на продукта: JHS-HONEY-COMB | ID: 241162

JHS Pedals Honey Comb Tremolo

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Tremolo ефекти педал, който предлага истински реколта аналогов тон и лекота на работа, която ще отвори нова палитра от звуци, напомнящи за ранни Fender Blackface и vintage Vox tremolo вериги от отдавна отминали години. Това е усъвършенствана версия на педала Honey Combo Single Pedal и разполага с допълнителен светодиод за скоростта на скоростта, която остава включена дори когато педалът е в байпас. Това позволява постоянно наблюдение на скоростта. Следващото добавено нещо е вторият футов превключвател, който позволява на потребителя да се редува между два независими контролирани копчета за скорост - като с две тремоло в една кутия. Копчетата се намират над третия светодиод, който винаги е включен. Когато светодиодът е червен, червеният бутон за скорост е активиран и когато е зелен, това означава, че зеленият бутон е активиран. Тази версия има и малък червен ключ в педала на платката. Тя може да бъде обърната надолу за по-бавни скорости. Този педал изисква стандартна отрицателна мощност 9V DC, консумира по-малко от 100mA и има размери 56 x 109 x 38 мм.

Параметри и спецификации

Tип

Tremolo

Включен захранващ aдаптер

не

Страна на произход

USA

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли JHS Pedals Honey Comb Tremolo ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | JHS Pedals Honey Comb Tremolo
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете