Creative Sound Blaster E5

Усилватели за слушалки | Код на продукта: 917253 | ID: 917253

РАЗОПАКОВАН ПРОДУКТ
Предлага се като ново от 335 лв

250 лв

335 лв

Запазва 85 лв при покупка
15h12m
Предлага се като мостра във физическите ни магазини
Безплатна доставка над 389 лв

Предлага се при поискване

Проверете наличността

Creative Sound Blaster E5

Новата стока без повреди е с пълна гаранция. Стоката може да бъде и разопакована от клиента и да бъде опакована в друга подходящ

Този продукт е бил мостра в някой от нашите магазини.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

24-битов / 192 кХц USB DAC с висока разделителна способност и преносим усилвател за слушалки, снабден с точни аудиофилми, най-добър в класа усилвател за слушалки с 600 ома и технология aptX за Bluetooth и предназначен да възпроизвежда висококачествен звук с минимално изкривяване и шум , Той е изграден на флагманния Digital Intelligent Cirrus Logic CS4398 цифров аналогов преобразувател (DAC), с впечатляващо високо съотношение сигнал / шум от 120dB (SNR), който поддържа честоти на извадките до 24-битова / 192kHz резолюция. Най-добрият в класа Texas Instrument TI6120A2 слушалки усилвател ви дава възможност да захранвате всички налични на пазара слушалки, осигуряващи яснота, детайли и обща стойност на хармонично изкривяване плюс шум (THD + N) <0.005%. Превключването му с двоен усилвател също позволява на потребителя да съчетае слушалките с правилния импеданс от устройството, като осигурява гъвкавост при слушане на музика при най-оптимален обем на възпроизвеждане. DAC / усилвателят поддържа виртуални 7.1-канални аудио входни сигнали, за да осигури реалистични геймърски ефекти и аудио записи с почти перфектна точност и позициониране чрез слушалки, както и асинхронен режим, който е по-добър от други режими на USB трансфер на данни. Устройството записва чрез вградени двойни микрофони със сензор за автоматично ориентиране, който реагира на ориентация в пейзаж или портрет, позволяващ стерео запис на смартфони или таблети, както и функциите на CrystalVoice Technology, набор от аудиозаписа, който намалява шума и осигурява ясни обаждания и гласови записи, било то от мобилни телефони или чрез Skype конферентна връзка. Комуникационните профили като A2DP, HFP и AVRCP се поддържат за гласови повиквания. Вграденият в устройството е многоядрен процесор SB-Axx1, предназначен за подобряване на аудио изживявания, като например увеличаване на дълбочината и пространствената ширина на аудиото, което също така запазва всички настройки на звуковите EQ. DAC / усилвателят е оборудван с батерия 3200mAh, която предлага до 8 часа възпроизвеждане дори при използване на опцията за връзка с Bluetooth, а също така позволява на потребителите на Android да зареждат смарт телефоните си, докато сте в движение. Предлага се с microUSB кабел, бюро, две еластични ленти и мини кабел TOSLINK. Размери: 110 х 74 х 22 мм.

Параметри и спецификации

Включен адаптер

да

Страна на произход

Китай

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Creative Sound Blaster E5 (B-Stock) #917253
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете