Pearl RS585C Roadshow Jet Black

Други комплекти акустични барабани | Код на продукта: RS585C-C31 | ID: 244262

Pearl RS585C Roadshow Jet Black

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Дясната екипировка е от съществено значение за неговото освобождаване. Няма играчки или ръце; пълен барабанен комплект с всичко, от което се нуждаете, за да започнете ритмичното си пътуване до голямото време. Високоскоростната предавка прави пътуването на барабаните по-трудно. Ето някои неща, които трябва да потърсите, когато купувате първия си барабанен комплект. вижте сами как Roadshow се натрупват: Кимбал, хай-шайт и барабаните трябва да започнат със силна и добре балансирана база за стативи. Двойно подсилените крака и регулировките на блокировката са също така важни за поддържането на всички части на комплекта на място под натиска на работата. Приложеният хардуерен пакет на ROADSHOW е вторият в класа си. Всички щандове са двойно подсилени, с възможност за регулиране на височината и ъгъла и са с двойно закрепени крака, за да издържат на ударилия удар на барабаниста с тежки удари. The Snare Drum е гласът на барабана и улавя всичко от най-силните акценти до най-меките бележки "призрак". Със съвпадаща черупка и завършване, примката на ROADSHOW е изпълнена с атака и мощност, но достатъчно чувствителна за барабани с всякакъв обем. Бас барабанът е тоналното сърцебиене на барабана и не само трябва да настрои импулса на ниския край на жлеба, но и да бъде основата за останалата част от пълната настройка на барабана. Твърдият барабан ROADSHOW има разширен диапазон на опъване / настройка за ниски басови честоти на гръдния кош и включва заключващи, безколеви крачета (или "шпори") и сигурен монтаж на том и аксесоари. Цифровият комплект на ROADSHOW включва 16 "месингов катастрофа / каране и набор от 14" месинг / хибридни шапки. Перфектен за акценти и хронология, докато не се придобие подобрена мулти-цимбална настройка. Съставени от множество слоеве от залепена твърда дървесина, барабанните черупки се формоват, за да се създаде единична камера за въздушен резонанс, за да се прожектира бележка, когато барабанната глава е ударена. Бас барабанът на барабана, Tom Tom, както и примката са снабдени с 9-слойна топола за оптимална тонална мощност. Механизмът на лагера е мястото, където главата на барабана се среща с барабанната обвивка и където започва голяма част от тоналния характер на барабана. Рязаните ръбове от 45 ° на ROADSHOW се докосват до главата с точност, при което се получава по-добър звук от корпуса, което прави всеки барабан по-лесен за настройка. Конфигурация 18x12, 10x7, 12x8, 14x10, 13x5, стойка за кимбала, стойка Hi-Hat, стойка за счупване, педал, трон, томболки x 2, 16 "месингови катастрофи и 14" хибридни Hi-шапки, барабани .), Торбичка, Перлена барабанна плакат. Завършете: Jet Black

Параметри и спецификации

Страна на произход

Китай

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Pearl RS585C Roadshow Jet Black ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Pearl RS585C Roadshow Jet Black
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете