Levenhuk 1ST Microscope

Mикроскопи | Код на продукта: 70404-LEVENHUK | ID: 287478

104 лв

В наличност за онлайн магазина 4 парчета
Безплатна доставка над 389 лв
14 точки
Изпратена на 19.08.2019

Ще доставим 26.08.2019

Levenhuk 1ST Microscope

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Стерео микроскопът има бинокулярна глава, която позволява работа с минерали, скъпоценни камъни, монети и други големи предмети. Относително голямото работно разстояние от 65 мм на микроскопа ви позволява да решите различни задачи с различна сложност. Микроскопът ще бъде полезен за всички любители на природата, археолозите, биолозите, колекционерите и инженерите. Оптиката произвежда 20x увеличение и винаги създава остри и контрастни изображения в цялото зрително поле. Ще можете да наблюдавате структурата на наблюдаваните обекти, да откривате и изследвате дефектите на техните повърхности и да провеждате прецизни операции с биологични проби. Над етапа е горно LED осветление, което създава достатъчно яркост за работа през нощта в пълна тъмнина. Осветлението се захранва от две АА батерии (не са включени в комплекта). Можете да фиксирате изучени проби на микроскоп с помощта на специални метални скоби. За да направите точни корекции на остротата, използвайте грубо фокусиране. За да коригирате оптиката, използвайте механизма за корекция на диоптъра. Комплектът включва: микроскоп Levenhuk 1ST, бинокулярна глава, окуляр WF10x - 2 броя, 2х обектив, корпус, бяла пластина, ръководство за потребителя. Цвят: бял

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Levenhuk 1ST Microscope ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Levenhuk 1ST Microscope
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете