Levenhuk MED 900B Binocular Microscope

Mикроскопи | Код на продукта: 72772-LEVENHUK | ID: 296789

864 лв

В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
119 точки
изпращаме УТРЕ

Ще доставим 26.08.2019

Levenhuk MED 900B Binocular Microscope

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Професионален лабораторен микроскоп за провеждане на изследвания на излъчваната светлина с помощта на ярки полеви методи. Това е чудесен избор за специалисти, които работят в научна или медицинска лаборатория, студенти от микробиологичен факултет или тези, които работят в образователни институти. Можете да използвате и този микроскоп у дома: той е полезен за преподаване на биология на децата, провеждане на научни експерименти с различни нива на трудност или за наблюдения. Микроскоп Levenhuk MED 900B осигурява увеличение в диапазона от 40x до 1000x. Благодарение на ахроматичните обективи, предаваното изображение е остро и детайлно. Можете да наблюдавате дори най-малките детайли на образците при максимално увеличение без никакви оптични аберации. 100x обектив е подходящ за наблюдения, използвайки потапящо масло. Бинокулярната глава е наклонена при 30 ° и осигурява удобни удължени наблюдения, намаляващи напрежението в очите и мускулите на врата. Бинокулярната глава е с възможност за завъртане на 360 °. Окулярите са сменяеми; можете да ги промените на различни окуляри с по-голямо увеличение, ако е необходимо. За поставяне на образците се използва класически двуосен механичен етап. Под нея се намира LED осветление с регулируема яркост. Осветлението се захранва от захранване с променлив ток. Осветителният модул включва кондензатор Abbe с диафрагма на ириса и син филтър. Комплектът включва прахоуловител за практическо съхранение. Допълнителните аксесоари в серията Levenhuk MED (закупени отделно) позволяват обновяването на микроскопа ви за нула време. Характеристики: Лабораторен микроскоп с ахроматични обективни лещи, въртяща се бинокулярна глава, увеличение: 40-1000x, груба и фина настройка за фокусиране, стъпка на микроскопа се движи по две оси, LED осветление с регулируема яркост, задвижвано от захранване с променлив ток. Комплектът включва: Основа за микроскоп със стойка, бинокулярна глава, хроматични обективни лещи: 4x, 10x, 40xs, 100xs (потапяне в масло), окуляри: WF10x / 20mm (2 бр.), Син филтър, флакон с потапящо масло, Захранващ кабел , LED крушка. Ръководство за потребителя и доживотна гаранция.

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Levenhuk MED 900B Binocular Microscope ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

Казват, че нищо не е безплатно. Но никога не вярвайте на това, защото имате наистина безплатна доставка, когато поръчвате над 389лв..

Намерихте ли по-добра цена от тук? Вярно ли е? Моля, изпратете ни линк и ние ще намалим цената, ако отговаря на условията на нашата гаранция.

Искаме да предлагаме стоки на най-добрите възможни цени.  Научете повече

Дали има живот след живота, ние все още не знаем, но живот след пазаруване да. Можете да върнете стоката без причина до 30 дни.

Ние не искаме нищо и ще сменим вашите стоки бързо или ще Ви върнем парите. Вие решавате. Научете повече

Дори и най-добрите продукти понякога могат да имат проблем. Това е досадно. С нас обаче можете да сте сигурни, че ще отстраним проблема бързо и професионално.

Разполагаме със собствена сервиз, който приема всички ремонти като предизвикателство.

Здравейте. Аз не съм робот, а жив човек и имам отговори на всички ваши въпроси за живота, света и нашата продуктова гама.

Напиши ми имейл, чат или просто ми се обадете и съм сигурен, че ще успея да ви посъветвам.

Безплатни разговори (Пн-Пт 9:00 - 17:00) :
0800 300 15

Email:
bulgaria@muziker.com

Контакти

© 2004-2019 Muziker | Levenhuk MED 900B Binocular Microscope
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете