Mono Jumbo Acoustic Guitar Case

Калъфи за акустични китари | Код на продукта: HN204000 | ID: 315375

400 лв

450 лв

Запазва 50 лв при покупка
36d6h33m
В наличност за онлайн магазина 1 парчета
Безплатна доставка
288 точки
Изпратена на 16.12.2019

Ще доставим 23.12.2019

Mono Jumbo Acoustic Guitar Case

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Калъф за акустична джамбо китара от Mono. Патентованият дизайн на Headlock поддържа спиралата на китарата ви надеждно окачена в калъфа, стабилизирайки го по време на транспортиране и го предпазва от странични и задни удари, които иначе биха могли да щракнат врата.

Пените с висока плътност в калъфа помагат да се отклонят ударите и около долната част на китарата, далеч от щифта на каишката. Вградените ABS панели осигуряват защита от твърди частици на част от теглото, а подсилената външна обвивка на корпуса поема и отклонява неравностите от уязвимите зони на китарата.

Подобно на всички останали случаи на MONO, и този е създаден за военни спецификации, използвайки високопробни и 100% без животни материали с изключителна устойчивост на стихиите и всички условия за пътуване. Водоустойчивата обвивка на Sharkskin ви държи в движение идват дъжд или блясък, а плюшената вътрешна подплата предпазва нежните китарни облицовки и поддържа цененият ви музикален инструмент да изглежда девствен.

Дръжките за промишлени ремъци са стандартни за калъфите на MONO. Шевовете за шев и стоманени нитове осигуряват усилване на якостта, докато висококачествените ленти предлагат супер удобно захващане по всяко време. Ергономичните каишки на раницата и мрежестата подплънка осигуряват перфектна поддръжка за гърба ви, а циповете YKK носят допълнителна надеждност при дългия път.

Здрава подметка и тръби, изработени от Hypalon - същата индустриална гума, използвана за създаване на надуваеми военни салове - означава, че тази подметка просто не се износва.

Специализираните отделения за съхранение поставят вашата предавка точно там, където ви е необходима, докато скритият горен джоб пази портфейла, ключовете и смартфона ви.

  • Internal dimensions: 432 x 1118 x 127 mm
  • Weight: 3,5 kg
  • Colour: Black

Параметри и спецификации

Tип

Hardshell Case, Jumbo

Цвят

Черeн

Handle

да

Strap

да, Backpack Straps

Zip

да

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Mono Jumbo Acoustic Guitar Case ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2019 Muziker | Mono Jumbo Acoustic Guitar Case
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете