Yamaha PSR-S775 Set

Клавишни инструменти - професионални | Код на продукта: PSR-S775-SET | ID: 262358

Припомняме Ви

Yamaha PSR-S775 Set

ОСНОВНАТА СНИМКА НА КОМПЛЕКТА Е ИЛЮСТРАТИВНО! - Комплект с аксесоари за намалена цена. Рано или късно ще имате нужда от аксесоари и поправка. Ако решите да го купите сега, ще спестите много пари и време. Не е нужно да се занимавате с това по-късно, плюс имате увереност, че аксесоарите, включени в комплекта SET, напълно отговарят на инструмента.

Параметри и спецификации

Динамична клавиатура

да

Брой клавиши

61

Тип ключове

Standard

Технология на клавиатурата

Organ, Initial touch

Полифония

128

Вход за микрофон

да

Входове

1x Jack 6,3mm TS (mic, inst,), 1x Jack 3,5mm TRS (aux), 3x footswitch, MIDI IN

Мощност

2x15W

Възможност за работа на батерии

не

Съпровод

да

Arranger

201 – 500

Изходи

2x Jack 6,3mm L/L+R, R, 1x Headphone Jack, MIDI OUT

Секвенсър

да

Включен захранващ aдаптер

да

Брой вградени звуци

1460

Носител за съхранение

USB

Повърхност на клавиатурата

Smooth

USB MIDI

да

USB to Device

да

USB to Host

да

Размер на клавиатурата

Standard

Съдържание на пакета

Adapter, Music Stand

Звучене

да

Поддържани формати

SMF, MP3, WAV

Мощност (Watt)

30

Страна на произход

Индонезия

Продукти като сет

1 x

Yamaha PSR-S775

Yamaha PSR-S775

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Професионална работна станция с 61 клавиша от серия PSR, която е оборудвана с множество мощни функции за изпълнение, гъвкави функции за възпроизвеждане на аудио и вход за микрофон / китара, което го прави идеален за използване на сцената, в студиото или у дома. Разполага с два разпределими контролера, модулационно колело и два присвоени педала за педалите, които гарантират, че потребителят има пълен контрол над гласовете, стиловете, ефектите и други функции по време на изпълнение на живо. Той предлага общо 1460 гласа, включително Super Articulation voices и Орган флейти, 50 Drum / SFX комплекти и 480 XG гласа, както и изчерпателна палитра от ефекти и 433 стила, включително стилове на 30 сесии, 15 стила на DJ и 1 безплатна игра , Внедрените изпълнения на Половин бар и функциите Mono legato допълнително разширяват вариациите на ефективността. Настройките за управление на живо могат да бъдат извикани незабавно от регистрационната памет. Софтуерът Yamaha Expansion Manager позволява на потребителя да създава отделни набори от данни за разширение, съдържащи съдържание от различни пакети за разширяване на глас и стил и използва 280 MB памет на борда. Клавиатурата е оборудвана с микро / китарен вход, който позволява на потребителя да добави вокали или китара към живо изпълнение с лекота. USB аудио възпроизвеждането с опция за време, промяна на терена, вокално отменяне и функция за показване на MP3 текст ще добави допълнително дълбочина и гъвкавост за всяко музикално събитие. Клавиатурата се предлага с музикална почивка и променливотоков адаптер. Размери: 1002 х 148 х 437 мм. Тегло: 11.1 кг.

1 x

Soundking DF032-6

Soundking DF032-6

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Стандартна клавиатура с регулируема височина и стоманена конструкция. Тегло: 4,3 кг. Регулиране на височината от 170 до 970 мм. Дължина на ръката: 400 мм. Цвят: черен.

1 x

Pianonova P80-A Sustain pedal

Pianonova P80-A Sustain pedal

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

За използване на всички клавиатури & amp; пиана на сцената. Дължина на кордата: 1,8 м (6 фута). Plug: 1/4 инча. Превключвател: Непрекъснато поддържане (ON / OFF) Размери: 75 (W) x 215 (D) x 56 (H).

Общ резултат, базиран на 0 потребителски мнения:

0

Притежавате ли Yamaha PSR-S775 Set ,или вече сте имали възможност да го пробвате?

© 2004-2020 Muziker | Yamaha PSR-S775 Set
Logo muziker
Не пропускайте страхотните сделки. Активирайте известията си.
Включете